Zoeken

Wanneer mediation?

Vraag het #Voornaam

Vraag het Karin

Ongeplande gebeurtenissen hoef je niet onvoorbereid op je af te laten komen… Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stel jouw vraag
Geen notariële en juridische zorgen - Mediation - Rientjes Notariaat

Geen notariële en juridische zorgen

Jou het wonen, leven en ondernemen zo eenvoudig en plezierig mogelijk maken. Dat is ons doel. Rond al deze thema’s nemen we je alle notariële en juridische zorgen uit handen. We willen dat jij onbekommerd je dromen na kunt jagen door vooraf over alle succes- en faalscenario’s afspraken vast te leggen. Zo voorkom je ellende en leg je een stevige basis onder jouw dromenjacht.

Blogs

Column
De ondernemer en de nieuwe partneralimentatie wet.

De ondernemer en de nieuwe partneralimentatie wet.

Niemand kiest voor een echtscheiding. Het overkomt je. In mijn echtscheidingspraktijk is bij ondernemers een veel gehoorde oorzaak: wij zijn uit elkaar gegroeid. Dat komt doordat de meeste aandacht naar de zaak uitging. Ondernemer ben je immers 24/7. Tussen het gezinsleven en het ondernemerschap is disbalans ontstaan. Als het onvermijdelijk is en de echtscheiding ingezet moet worden, is mijn credo: wat ooit goed is begonnen, dient ook goed te worden afgewikkeld. Mijn volgend advies: kies daarbij voor mediation.

Lees meer
Column
Uw scheiding regelen via echtscheidingsnotaris.

Uw scheiding regelen via echtscheidingsnotaris.

Een echtscheidingsnotaris is een notaris die zich gespecialiseerd heeft in het regelen van alle facetten van de echtscheiding. Deze notaris is doorgaans ook gespecialiseerd mediator.

Lees meer
Column
Scheiden? Denk eens anders, denk eens aan de echtscheidingsnotaris!

Scheiden? Denk eens anders, denk eens aan de echtscheidingsnotaris!

Vechtscheiding of samen scheiden via mediation? Het antwoord hierop is simpel: mediation, natuurlijk. Wat samen ooit goed is begonnen wil je immers ook samen tot een goed einde brengen. Het klinkt eenvoudig totdat je zelf in een situatie komt waarin je lief ineens voor een ander kiest. Vaak voel je dan emoties als rancune, boosheid, frustratie en gekwetstheid. Hoe kun je dan nog om tafel met elkaar?

Lees meer
Waarom Rientjes? - Rientjes Notariaat

Waarom Rientjes?

Een luisterend oor voor je verhaal, oog voor jouw situatie en een neus voor het juiste advies. Die vertrouwde, persoonlijke en deskundige aanpak vind je bij Rientjes. Niet de akte, maar jij staat bij ons centraal. Op die manier streven we naar de juiste balans tussen jouw wensen, jouw leven, jouw keuzes en de juridische mogelijkheden. Alles in overleg met jou.

Kom in contact

We zijn gevestigd in een monumentaal, maar modern pand. Direct tegenover het station van Sneek. Zowel met de trein, de bus, de auto, de fiets als lopend zijn we prima bereikbaar. Bovendien beschikken we over een eigen parkeerterrein en zijn we ook zeer toegankelijk als je minder goed ter been bent. Wip gerust eens bij ons binnen. Of bel of mail ons. We staan altijd voor je klaar!

Lid van: De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Vereniging Ondernemingsrechtspecialisten Notariaat MfN-registermediators Vereniging van Mediators in het Notariaat
bel bericht bezoek facebook instagram linkedin mail search