Zoeken

Ontmoet onze specialisten

Formeel, stoffig, afstandelijk. We kennen de vooroordelen die er nog wel eens bestaan over notariskantoren... Gelukkig hebben wij dat imago lang geleden al met succes van ons afgeschud en ervaar je bij ons het tegenovergestelde. Wij zijn juist laagdrempelig, toegankelijk en informeel. Een sfeer die we danken aan onze enthousiaste en sociale specialisten. Experts die we graag aan je voorstellen.

Rientjes specialisten
Rientjes Notariaat

Complexe vraagstukken

Met liefst 14 gedreven medewerkers beschikken we over misschien wel het grootste team in de regio. Kwantiteit die we omzetten in kwaliteit, want iedere medewerker heeft zijn of haar eigen vakgebied. Al die knowhow stelt ons in staat om je bij te staan in de meest complexe vraagstukken. Een specialiteit waar we bekend om staan en best een beetje trots op zijn.

Gespecialiseerde partners - Rientjes Notariaat Team

Gespecialiseerde partners

Kom jij bij ons met een onderwerp waar wij ons niet gespecialiseerd genoeg in achten? Dan gaan we voor de beste oplossing voor jou. In dat geval schromen we niet om je door te verwijzen naar een partner uit ons specialistennetwerk. Een plek waar jouw vraagstuk wel de behandeling krijgt die het verdient. Uiteraard doen we dat in overleg met jou. Want jouw belang staat altijd voorop.

Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening - Rientjes Notariaat

Goedkoopste, beste of allebei?

De tarieven voor verschillende diensten zijn niet bij iedere notaris hetzelfde. Bij Rientjes kijken we naar de tarieven in de markt. Dat betekent niet dat we altijd de laagste prijzen volgen. Wat we wel doen, is het zorgdragen voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. We nemen de tijd voor je en verzorgen deskundig advies. Vergelijk onze tarieven gerust en ervaar zelf of we de goedkoopste, beste of beiden zijn.

Meer over Rientjes

Werken bij Rientjes

Dankzij onze doelgerichte en betrokken aanpak blijven we maar groeien. Daardoor is er altijd ruimte voor enthousiaste medewerkers die expertise koppelen aan inlevingsvermogen. Óók voor notariële juristen in opleiding. Zelfs als er geen vacature is.

Bekijk onze vacatures

Particuliere diensten

Het leven is een aaneenschakeling van geplande en ongeplande gebeurtenissen. Van trouwen tot scheiden en van zwangerschap tot het overlijden. Bij elke stap in je privéleven, helpen wij je bij het maken van de beste juridische beslissing.

Naar particuliere aandachtspunten

Zakelijke diensten

Een onderneming starten, overnemen, laten groeien, op het meest ideale moment verkopen of in een samenwerking stappen. Welke situatie er als ondernemer ook op je afkomt, we brengen de kansen en bedreigingen in kaart en geven je advies.

Naar zakelijke aandachtspunten

Kom in contact

We zijn gevestigd in een monumentaal, maar modern pand. Direct tegenover het station van Sneek. Zowel met de trein, de bus, de auto, de fiets als lopend zijn we prima bereikbaar. Bovendien beschikken we over een eigen parkeerterrein en zijn we ook zeer toegankelijk als je minder goed ter been bent. Wip gerust eens bij ons binnen. Of bel of mail ons. We staan altijd voor je klaar!

Lid van: De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Vereniging Ondernemingsrechtspecialisten Notariaat MfN-registermediators Vereniging van Mediators in het Notariaat
bel bericht bezoek facebook instagram linkedin mail search