Zoeken
Waarom Rientjes Notariaat - Vertrouwd

Vertrouwd

Achter elk dossier schuilt een verhaal. En of dat nou een vrolijk of verdrietig relaas is, we hebben altijd een luisterend oor voor jou. Met welke emoties je komst ook gepaard gaat, we bieden je alle ruimte om ze te uiten. Gewoon, omdat we hart voor jou hebben en graag een vertrouwensband met je opbouwen. Daarom blijft alles wat we bespreken ook tussen ons. Want voor ons begint en eindigt alles met vertrouwen.

Waarom Rientjes Notariaat - Persoonlijk

Persoonlijk

Of je nou turbulente tijden kent of de wind in de rug hebt, we hebben altijd oog voor jouw persoonlijke situatie. Zowel in voor- als tegenspoed willen we ons echt in je verdiepen. Dat is niet zomaar! Want alleen als we weten wat jou heeft gevormd, wat je nu bezighoudt en wat je toekomstplannen zijn, komen we tot het beste advies om jouw wensen vast te leggen.

Waarom Rientjes Notariaat - Deskundig

Deskundig

Pas als we naar je verhaal geluisterd hebben en je situatie kennen, steken we onze neus voor het juiste advies in jouw zaak. Hiervoor doen we een beroep op de specialist in ons team die de materie van jouw wens het beste kent. Bang voor notariële termen hoef je daarbij niet te zijn. Wij weten onze deskundigheid altijd in begrijpelijke taal aan jou uit te leggen, zodat jij precies weet wat je op schrift stelt. Investeren in kennis en kunde en die expertise op de juiste wijze voor jou inzetten, is een belangrijke pijler van ons kantoor.

Meer over Rientjes

Onze specialisten

Ons team bestaat uit gepassioneerde medewerkers met elk hun eigen specialisme in het familierecht, vastgoedrecht en ondernemingsrecht. Ons team bestaat uit 14 man/vrouw sterk, te weten: de notaris, kandidaat-notarissen, een civiele jurist, hbo-juristen, notarieel medewerkers en een financieel administrateur.

Ontmoet ons team

Particuliere diensten

Het leven is een aaneenschakeling van geplande en ongeplande gebeurtenissen. Van trouwen tot scheiden en van zwangerschap tot het overlijden. Bij elke stap in je privéleven, helpen wij je bij het maken van de beste juridische beslissing.

Naar particuliere aandachtspunten

Zakelijke diensten

Een onderneming starten, overnemen, laten groeien, op het meest ideale moment verkopen of in een samenwerking stappen. Welke situatie er als ondernemer ook op je afkomt, we brengen de kansen en bedreigingen in kaart en geven je advies.

Naar zakelijke aandachtspunten

Kom in contact

We zijn gevestigd in een monumentaal, maar modern pand. Direct tegenover het station van Sneek. Zowel met de trein, de bus, de auto, de fiets als lopend zijn we prima bereikbaar. Bovendien beschikken we over een eigen parkeerterrein en zijn we ook zeer toegankelijk als je minder goed ter been bent. Wip gerust eens bij ons binnen. Of bel of mail ons. We staan altijd voor je klaar!

Lid van: De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Vereniging Ondernemingsrechtspecialisten Notariaat MfN-registermediators Vereniging van Mediators in het Notariaat
bel bericht bezoek facebook instagram linkedin mail search