Zoeken

Raad en daad

Bij de meest bepalende en emotionele keuzes in je leven betrek je vaak de mensen die het dichtst bij je staan. Bij hen proef je het onvoorwaardelijke vertrouwen. Datzelfde gevoel willen wij je bezorgen bij het vastleggen van alle afspraken rond de keuzes die je maakt. Met raad en daad staan we je bij. Zo zorgen wij voor een stevige basis onder de toekomst van jezelf en je dierbaren.

  • Vertrouwd
  • Persoonlijk
  • Deskundig
Waarom Rientjes? - Rientjes Notariaat

Waarom Rientjes?

Een luisterend oor voor je verhaal, oog voor jouw situatie en een neus voor het juiste advies. Die vertrouwde, persoonlijke en deskundige aanpak vind je bij Rientjes. Niet de akte, maar jij staat bij ons centraal. Op die manier streven we naar de juiste balans tussen jouw wensen, jouw leven, jouw keuzes en de juridische mogelijkheden. Alles in overleg met jou.

Ons team - Rientjes Notariaat

Ons team

Ons team van gepassioneerde medewerkers is goed op elkaar ingespeeld en draait als vanzelf. We hebben elk ons eigen specialisme en koppelen expertise aan inlevingsvermogen. Zo willen we jou helpen bij jouw keuzes over leven, wonen, overlijden of ondernemen. We zijn er om afspraken goed vast te leggen en om problemen te voorkomen. En als ze dan toch ontstaan, om ze voor je op te lossen.

Lezingen - Rientjes Notariaat

Lezingen

Karin Rientjes praat graag met u over haar mooie vak. Wilt u een bijeenkomst met een lezing verzorgen, neem dan gerust contact op met Karin om de mogelijkheden te bespreken.

Vactures - Rientjes Notariaat

Vacatures

Dankzij onze doelgerichte en betrokken aanpak blijven we maar groeien. Daardoor is er altijd ruimte voor enthousiaste medewerkers die expertise koppelen aan inlevingsvermogen. Óók voor notariële juristen in opleiding. Dus als hier even geen vacatures staan, nodigen we je toch van harte uit om te solliciteren. Van ervaren professional tot ambitieuze student; we zien je motivatiebrief en CV graag tegemoet.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Particulier - Rientjes Notariaat

Nieuwe stap in je privéleven

Het leven is een aaneenschakeling van geplande en ongeplande gebeurtenissen. Van trouwen tot scheiden en van zwangerschap tot het overlijden. In welke levensfase jij je ook bevindt, er komen keuzes op je af. Bij elke stap in je privéleven, helpen wij je bij het maken van de beste beslissing. En die leggen we op de beste manier voor je vast. Van wieg tot graf!

Bekijk diverse particuliere aandachtspunten
Zakelijk - Rientjes Notariaat

Nieuwe stap als ondernemer

Ondernemen zit in je bloed. Daarom wil je een onderneming starten, overnemen, laten groeien of juist op het meest ideale moment verkopen. Welke situatie er als ondernemer ook op je afkomt, we brengen de kansen en bedreigingen voor je in kaart en geven je op basis daarvan advies. Zo helpen we je bij het maken van keuzes waar je voor komt te staan. Zeker wanneer zakelijk en privé elkaar raken.

Bekijk diverse zakelijke aandachtspunten

Kom in contact

We zijn gevestigd in een monumentaal, maar modern pand. Direct tegenover het station van Sneek. Zowel met de trein, de bus, de auto, de fiets als lopend zijn we prima bereikbaar. Bovendien beschikken we over een eigen parkeerterrein en zijn we ook zeer toegankelijk als je minder goed ter been bent. Wip gerust eens bij ons binnen. Of bel of mail ons. We staan altijd voor je klaar!

Lid van: De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Vereniging Ondernemingsrechtspecialisten Notariaat MfN-registermediators Vereniging van Mediators in het Notariaat
bel bericht bezoek facebook instagram linkedin mail search